Ria Cornelissen en Marietje Stegers ontvingen in Beltrum een bloemetje. Foto: PR
Ria Cornelissen en Marietje Stegers ontvingen in Beltrum een bloemetje. Foto: PR

Het regent bedankjes van het CDA

Algemeen

BERKELLAND - Vrijdag 7 december was het nationale vrijwilligersdag. CDA Berkelland vierde dat door flink wat vrijwilligers in het zonnetje te zetten

In Geesteren kreeg Jaap de Boer een bedankje voor zijn inzet voor een schoon Geesteren en misschien binnenkort wel heel Berkelland.
Dinsdag in Eibergen worden de vrijwilligers van Museum de Scheper in het zonnetje gezet.
In Gelselaar kreeg Silvia Spiegelenberg een bloemetje, zij is mantelzorger, zet zich in bij het Dorpshuis en doet diverse andere vrijwilligersactiviteiten.
In Borculo kreeg Hans Rensink voor zijn werk bij kerkgemeente De Wijngaard, het Andriessenhuis en PAX kinderhulp een bedankje.
In Rietmolen kreeg de hele vuttersploeg een prachtige taart. Zonder hun hulp zou de dorpsaccommodatie er niet zijn!
In Neede kregen twee mantelzorgers een bloemetje.
In Beltrum was een zaal vol senioren getuige hoe twee supervrijwilligers Ria Cornelissen en Marietje Stegers beide een bloemetje ontvingen. Behalve dat zij behoren tot het vaste team van het eetcafé, draaien zij bardiensten in het Kulturhus en zijn een van de gezichten van Meldpunt Beltrum.
Ton Harmsen kreeg in Rekken een bloemetje voor zijn werk als voorzitter bij atletiekvereniging ASV en diverse bestuursfuncties.

Natuurlijk verdienen alle vrijwilligers het om in het zonnetje gezet te worden. Dat lukte niet in één keer, dus wellicht komt het CDA volgend jaar bij anderen langs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant