Sfeerproeven bij Kunneman

Algemeen

GEESTEREN - In het buitengebied van Geesteren ligt de ontvangstruimte van Wijnhoeve Kunneman. Speciaal voor zondag 16 december is de ruimte helemaal in kerstsfeer gebracht. Een sfeervolle ruimte waar een knapperend haardvuur zorgt voor een warm onthaal. Zeer geschikt om van lekkere Achterhoekse rode, rose en witte wijn te genieten.

In de sfeervolle ontvangstruimte houdt de Wijnhoeve samen met Hertenhoeve de Lavei (voorheen Hertenhouderij Geerligs) het jaarlijks terugkerend evenement sfeerproeven. Op zondag 16 december van 13.00 uur tot 20.00 uur kan men in ongedwongen setting ideeën opdoen voor het kerstdiner. Kok Thijs Rensink uit Geesteren bereidt live een aantal kleine gerechtjes met hertenvlees. Elk gerecht wordt geserveerd met een bijpassende Achterhoekse wijn.
Wijngaardenier Jan Zieverink en hertenhouder Ruud Geerligs vertellen graag over het reilen en zeilen in en om de wijngaard en op de hertenboerderij.
Van alle gerechtjes is een recept verkrijgbaar.
Iedereen is welkom bij Wijnhoeve Kunneman aan de Altena`s dijk 5 te Geesteren. Toegang gratis. Bij aankomst hoort men de geluiden van de Midwinterhoornblazers uit Geesteren en wordt een glaasje Achterhoekse glühwein aangeboden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant