Afbeelding

Wintercross en -wandeling bij ASV

Algemeen

EIBERGEN - Op zondag 16 december is het tijd voor de jaarlijkse Wintercross van ASV. De Eibergse vereniging heeft dit jaar een nieuw en afwisselend parcours uitgezet op en rondom de Bijenkamp, met vijf afstanden tussen 1 en 10 km.

Ook nieuw dit jaar is de winterwandeling. Deze voert 10 kilometer over verharde en onverharde wegen door de mooie omgeving van Eibergen. De hond mag mee, mits aangelijnd. Wandelaars kunnen tussen 9 en 10 uur vertrekken. Inschrijven voor deze wandeling kan alleen op de dag zelf.
De crosslopers kunnen kiezen uit vijf afstanden. De 10 km start om 10.30 uur, de 5 km om 11.45 uur, de 2,4 km om 12.30 uur, de 1,5 km om 12.50 uur en de 1.0 km om 13.00 uur. Inschrijven voor de hardloopwedstrijd kan op de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang van de afstand of via het inschrijfformulier op de website van de vereniging.
De crosslopers kunnen tegen inlevering van hun startnummer een kop snert of warme chocolademelk afhalen. De wandelaars krijgen bij inschrijving koffie en na de wandeling een kop snert of warme chocolademelk. Daarnaast zullen de nodige vuurkorven en opzwepende muziek voor warmte en gezelligheid zorgen.

www.asveibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant