Vol programma bij Irish Pub Home in december

Algemeen

EIBERGEN – Irish Pub Home in Eibergen heeft voor de maand december een mooi programma. Voor zowel jong als oud valt er genoeg te beleven! Een kerstborrel, reggae of dansavond, feestmaand december vier je bij Irish Pub Home.

Op vrijdag 21 december wordt de feestmaand gestart met Thank God It's Christmas. Van 21.00 uur tot en met 00.00 uur zijn de speciaalbieren voor een schappelijke prijs te verkrijgen.

Een dag later, op zaterdag 22 december, treedt Verdan voor de allerlaatste keer op. De dialectband uit Holterhoek houdt op met bestaan. Verdan schrijft en componeert hun muziek zelf, de liedjes gaan over het dagelijkse leven. Verdan begint om 21.00 met spelen.

Maandag 24 december wordt er voor iedereen een kerstborrel georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je genieten van Uppy. Uppy zingt akoestische blues en bekende rock-nummers. De ultieme kerstgedachte: een deel van de gage die Irish Pub Home aan Uppy betaalt, wordt gedoneerd aan SOS Kinderdorpen. De avond begint bijtijds, namelijk om 18.00 uur. Zowel voor collega's, familie of vrienden een leuk begin van de kerst.

Eerste Kerstdag staat in het teken van de dansavond. Samen met DJ Tjalf Bakker wordt er ieder uur een ander genre muziek gedraaid. Denk hierbij aan 80's/90's, foute muziek of misschien wel Nederlandstalig. De dobbelsteen bepaalt het genre! De avond begint om 22.00 uur.

Inmiddels traditie en bekend bij menigeen, op tweede kerstdag vind je reggae bij Irish Pub Home! Dit jaar met niemand minder dan The Solution. Ze hebben op verschillende festivals en evenementen opgetreden (waaronder Reggae Festival). The Solution begint om 22.00 uur met optreden.

Op zaterdag 29 december vindt het laatste optreden van 2018 plaats. Met een Funky Hiphop en Oldschool avond gaan we terug naar de jaren 90. Coen 'Are MC' Grooten draait al jaren mee als rapper/MC. Are MC staat voor oldschool hiphop met een vette knipoog naar de funk. De band bestaat onder andere uit Jan Souhoka en Jeff Sopacua.

Het jaar wordt afgesloten met een nieuwjaarsfeest. Het café opent om 00.30 uur haar deuren om het nieuwe jaar in te luiden. Muziek van alle genres komen voorbij.

Irish Pub Home hanteert geen entree. Voor meer informatie over bands en artiesten, bekijk de facebookpagina en de evenementen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant