De Stier rond de feestdagen

Algemeen

EIBERGEN - Tijdens en rond de feestdagen heeft De Stier de volgende activiteiten gepland:

Zo is er maandag 24 december vanaf 15.00 uur een gezellige kerstmiddag met soep en broodjes van het huis.

Eerste kerstdag speelt vanaf 22.00 uur Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) akoestisch een repertoire van eigen werk en dat van anderen in het genre rock en tweede kerstdag treedt vanaf 21.30 uur het blues en rock 'n' roll powertrio Sidewalk-Sally op. De entree is beide dagen gratis.

Vrijdag 28 december is er de befaamde Oliebollenquiz. Hiervoor is aanmelding niet meer mogelijk maar na 23.00 uur is de winnaar bekend en is iedereen welkom om dit verder te vieren.
Zaterdag 29 december is er de inmiddels traditionele Oudejaarsjam. Vanaf 19.00 uur kunnen muzikanten het podium betreden om hun talenten te tonen en elkaar te inspireren. Een complete backline is aanwezig, bestaande uit een drumstel, een basversterker, twee gitaarversterkers en een keyboard. Voor de hongerige muzikanten en het publiek zijn er oliebollen. De jamsessie zal eindigen rond 23.00 uur.
Maandag 31 december is er vanaf 15.00 uur een gezellige Oudejaarsborrel met soul, jazz en wereldmuziek gedraaid door DJ La Mar. Ook hierbij zullen vanzelfsprekend de oliebollen niet ontbreken.

Maandag 1 januari is er vanaf 01.00 uur een Sylvesterparty.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant