Paardensport

Algemeen

NEEDE - Elke Kettering wist met haar paard Appie een derde prijs in de klasse M1 te behalen tijdens de dressuurwedstrijd in Hengelo GLD. Chantal Nijhof wist met haar pony Diego een eerste prijs in de klasse L, categorie C te behalen tijdens de selectiewedstrijd springen in Vragender. Haar zus Yvet Nijhof wist op deze zelfde wedstrijd een vijfde prijs te behalen in de klasse L, categorie D/E met haar pony Kwint van Orchid's. Tot slot behaalde Zsa-Zsa van der Vlugt een vierde prijs met haar pony Chelsey's Miracle in de klasse B, categorie D/E.

REKKEN - Zondag 16 december te Haaksbergen heeft Merlijn Geverink een tweede prijs gewonnen in de L1 dressuur. Dit deed ze met haar pony Bambi. Merlijn komt uit voor de Molenruiters uit Rekken.

EIBERGEN - Het afgelopen weekend was zeer succesvol voor de Eibergse dressuuramazones Karlijn en Anke Olde Klieverik. Zaterdag behaalde Anke met haar paard Davita in Haaksbergen twee maal een eerste prijs in de M1 dressuur met in beide proeven 194 punten. Karlijn reed zondag in Brummen haar pony Futuro van de Ponderosahoeve ook in de klasse M1 dressuur. Ze eindigden op een mooie eerste en tweede plaats met 199 en 196 punten. Beide amazones komen uit voor de Sterruiters.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant