Afbeelding

Verhuizing IKC het Sterrenpalet

Algemeen

EIBERGEN - Na maanden wachten tot de verbouwing klaar was, mochten de leerlingen van het Sterrenpalet vrijdag 21 december hun eigen spulletjes naar de nieuwe school aan de Prins Bernhardstraat verhuizen.

Naar dit moment hebben de leerlingen, ouders en verzorgers, maar ook het team de laatste maanden uitgekeken en toegewerkt. Alle leerlingen hebben een eigen verhuisdoosje versierd. Daarin mochten ze symbolisch hun talenten inpakken, de dingen die ze zelf belangrijk vonden en hun eigen schoolspulletjes. Alle leerlingen mochten die doos zelf verhuizen naar de nieuwe school. Het werd een bonte optocht van gekleurde dozen en enthousiaste kinderen. De regen mocht de pret niet drukken.
Eenmaal bij de nieuwe school aangekomen was er een samenkomst van leerlingen van meerdere locaties en dus een gezellige drukte. Voor sommige kinderen was het erg indrukwekkend en ook wel spannend. Het nieuwe gebouw is veel groter dan ze gedacht hadden maar wel erg 'gaaf' en 'cool'. Eenmaal binnen mochten de kinderen naar hun nieuwe klas om hun doos neer te zetten en natuurlijk konden ze de nieuwe school bekijken. Ouders en verzorgers mochten ook een kijkje nemen. In de kerstvakantie volgde de grote verhuizing. Op de eerste schooldag na de vakantie wordt het nieuwe gebouw officieel geopend. In de krant van volgende week is meer te lezen over de opening en de eerste schooldag.

Kinderen werken aan een verhuisdoos voor hun eigen spulletjes. Foto: Henk ter Horst
Kinderen mochten hun spullen naar de nieuwe plek brengen. Foto:Henk ter Horst
Kinderen mogen hun eigen spulletjes meenemen. Foto Henk ter Horst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant