Ard Eijsink: "Na ruim dertig jaar écht expert!" Foto: PR
Ard Eijsink: "Na ruim dertig jaar écht expert!" Foto: PR

Expert Neede gaat in volle vaart verder

NEEDE - Vanaf 1 januari is Electro World Neede verder gegaan onder de vlag van de Expert-formule, met 140 winkels. ''De eigenschappen 'Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij' sluiten precies aan op wat wij met ons vaste team ook willen uitstralen'', aldus eigenaar Ard Eijsink.

Eindelijk officieel expert
"De slogan die we nu gebruiken 'Al 30 jaar uw Expert' slaat echt op mij", zegt de glimlachende Ard Eijsink, die ruim dertig jaar geleden als verkoper begon bij John van Expert Borculo. Nadat hij zestien jaar geleden de winkel van Hasstra over kon nemen vestigde hij zich in Neede. "In de afgelopen jaren werden we door ons ze aanpak al jarenlang als dé expert gezien. En nu, dertig jaar later, is de cirkel rond en ben ik als zelfstandig ondernemer weer Expert!"

Perfecte combi
"Er zijn natuurlijk meerdere redenen om zo'n stap te zetten", gaat Ard verder. "Maar de combinatie van de regionale winkels en de 'wereldwijde' webshop is gewoon perfect. Dat wordt ook nog eens versterkt door een regelmatig verschijnende, uitgebreide folder, waarin klanten zich kunnen oriënteren. Dat kan aanvullend in de webshop natuurlijk ook nog, met een assortiment van wel meer dan 15.000 producten. Je kunt dan kiezen of je het bij ons in de winkel koopt of online bestelt. Het wordt dan namelijk ook gewoon door ons vanuit Neede bij u thuis geleverd. Met onze gebruikelijke service. Dat is toch uniek. En voor ons heel gewoon, aan de service op producten die klanten al bij ons kochten verandert uiteraard niks."

Gezamenlijke inkoop
"We bieden alle producten tegen hele scherpe prijzen aan, door de gezamenlijke inkoop van alle winkels tegelijk. Maar nog belangrijker, we kunnen nu onze regionale service nog verder uitbreiden. Onze kracht is en blijft de eigen technische dienst, die aangeschafte apparaten bij klanten installeert en natuurlijk repareert mocht dat nodig zijn."

Verbouwingsopruiming
Samen met zijn team pakt Ard Eijsink de komende maanden de zaken grondig aan. De winkel zal een ware gedaantewisseling ondergaan. Voordat het zover is, kunnen alle klanten eerst nog profiteren van een opruiming die medio januari van start gaat. Om het ongemak tijdens de verbouw te verzachten. Wel geldt: op = op. De winkel zal tijdens de verbouwing geopend blijven.

Na de verbouwingsopruiming wordt de winkel helemaal in de warme en moderne stijl van Expert gebracht en opnieuw ingericht. In de winkel vindt men dan een ruim assortiment met een compleet aanbod van koelkasten, wasmachines, koffiemachines en laptops tot OLED tv's, audio en smartphones. Voor de nieuwste trends kan iedereen ook bij Expert Neede terecht.

Meer berichten