Foto:

Swinging Sixties met Beatline

HAAKSBERGEN - Onder de naam Swinging Sixties vindt in zaal De Oude Molen te Haaksbergen op zaterdag 19 januari voor de zestiende keer een Nieuwjaars(dans)party plaats. Een must voor de liefhebbers van de rock- en beatmuziek uit de periode 1956-1979. Om 20.00 uur gaat de zaal open. Aanvang: 20.30 uur.

De generatie die opgroeide met onder andere Beatles, Stones, Kinks, Them, Elvis, Dave Berry, Roy Orbison en niet te vergeten Shadows en Cliff Richard, gaat ook tegenwoordig nog graag met de voetjes van de vloer. En dat kan bij een optreden van sixties-coverband Beatline.
Bij de voorgaande optredens van Beatline was de zaal van de Oude Molen steeds zeer goed bezet. Veel vaste bezoekers en fans van de band beleven elk jaar weer een stevige rock- en beatavond 'Back to the Sixties'. Het repertoire van Beatline nodigt uit om zowel 'vast' als 'los' te dansen.
De bezoekers komen uit alle windstreken op de optredens van Beatline af: Achterhoekers, Twentenaren en zelfs vanuit Duitsland weet men Beatline te vinden. Genieten van een heerlijk avondje met muziek uit hun jonge jaren en herinneringen uit vroegere tijden.
Onlangs nog speelde Beatline met veel succes op het Hengelo 60's Revival festival in Metropool, en ook traden zij al op met Dave Berry in Lucky (Rijssen). In maart staat de band daar samen met Middle of the Road weer op de bühne. Op de site van de band staan enige sfeer video's.

De entree bedraagt 7 euro in de voorverkoop en 's avonds aan de kassa 10 euro. Kaarten reserveren kan via tel: 053 572 14 74 of www.beatline.nl

Meer berichten