Achterhoekse ondernemers geven kamperen een nieuwe dimensie met Land Rover Defenders.

Nieuwe dimensie met Land Rover Defenders.
Nieuwe dimensie met Land Rover Defenders.

EIBERGEN - De jonge ondernemers Bob Meijer en Nick ten Bruin uit Groenlo en Eibergen willen kamperen een nieuwe dimensie geven met een Land Rover Defender als de ultieme, off-road reisauto. Zij willen twee Defenders aanschaffen als aanvulling op de verhuur van daktenten via de huidige onderneming huureendaktent.nu.

"Met passie voor de recreatiebranche en voorliefde voor alles wat ronkt, kwamen we al snel uit op de verhuur van Land Rover Defenders. Dit was een logische vervolgstap vanuit de succesformule van onze huidige business: Huureendaktent.nu.", vertelt Bob. Sinds 2016 verhuren de ondernemers al daktenten aan particuliere avonturiers. Ze willen met Land Rover Defenders inspelen op de vraag nog meer avontuurlijke autovakanties. Hierdoor kunnen de vakantiegangers hun eigen auto in Nederland laten staan en met een Land Rover de ongerepte natuur bewonderen tijdens een reis naar bijvoorbeeld Scandinavië.

Zoektocht naar investeerders
Voor de aanschaf van twee Land Rover Defender is een investering nodig van €70.000,-. Bob en Nick zijn in december een crowdfundcampagne gestart op kapitaallokaal.nl. "Het mooie aan deze crowdfundcampagne is dat niet alleen wij, maar ook de investeerders hier voordeel uit halen, doordat zij 5% rente per jaar en vele extra's ontvangen over het geïnvesteerde bedrag.", vult Nick aan.


Achterhoekse ondernemers, Bob Meijer en Nick ten Bruin, geven kamperen een nieuwe dimensie met Land Rover Defenders.

De ondernemers hebben nog tot 1 februari 2019 de tijd om het gewenste bedrag bij elkaar te krijgen. Meer informatie over de crowdfundcampagne van de Achterhoekers is te vinden op http://www.kapitaallokaal.nl/.

Dit artikel wordt u aangeboden door huureendaktent.nu. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten