Jubilarissen Vios B gehuldigd

BELTRUM - Afgelopen zondag hielden de voetballers van VIOS in hun afgeladen Club-Huiskamer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Theo Helmers huldigde 25 jubilarissen, kondigde in zijn speech nieuwe ontwikkelingen aan en dankte de bijna 700 leden voor de flinke boost die de club de laatste jaren heeft ondergaan.

Helmers memoreerde de vele hoogtepunten uit 2018, waarbij sportief de promotie naar de 3e Klasse het meest tot de verbeelding sprak. Met een verwijzing naar alle opmerkelijke jeugdprestaties, concludeerde hij dat de toekomst vol vertrouwen tegemoet gezien kan worden. In het nieuwe seizoen worden alle voetballers van de modernste tenues voorzien en De Sonders wordt getransformeerd tot het Slimme Sportpark van Toekomst. Verder stelde de preses dat bij VIOS het verbinden van mensen voorop blijft staan. Dit jaar komen er weer extra activiteiten bij, zoals de Yellow-Blue Soccernight. "Een sportclub is primair bedoeld voor een mooie invulling van quality time en het versterken van de sociale cohesie. Dat doen we voor alle leeftijden en maatschappijbreed."
Facility-bestuurder Marco Heutinck bood de bloeiende Vrouwentak 30 nieuwe trainingsballen aan. Daarnaast werd duidelijk dat de Olympic Moves dit jaar in Beltrum georganiseerd worden. Tevens kondigde Helmers de datum van de voorzitterswissel aan. Op zondag 17 februari neemt William Slotboom het roer over.

Maar liefst 25 jubilarissen werden gehuldigd. Henk Oldenkotte was de meest trouwe met zijn 60 jaar lidmaatschap. Theo Haarlink en Henny Klein Gunnewiek zijn al een halve eeuw lid van de Beltrumse voetbalclub. Daarnaast werden er nog acht 40-jarigen en 13 zilveren leden in het zonnetje gezet.

Meer berichten