GAREO gymt in Andere Tijden

REKKEN - Op zondagmiddag 17 februari neemt gymvereniging GAREO bezoekers van de jaarlijkse gymuitvoering mee naar Andere Tijden. Het verleden, het heden, maar ook de toekomst komen voorbij.

Wat gebeurde er in Rekken toen Neil Armstrong een eerste voet op de maan zette? En herinnert u zich de sportsuccessen van Nederland in de jaren '80 nog? Vanaf de jaren '40 komt ieder decennium aan bod. Bijna tachtig Rekkense jeugdleden demonstreren hun gymnastiekkunsten en het plezier in de sport. Voor de gelegenheid wordt gymzaal 't Asterloo Tijdelijk in een Andere jas gehesen en zijn de deelnemers even geen kinderen van deze tijd, maar ware tijdreizigers.

De uitvoering start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur, de zaal opent om 13.00 uur. De uit voering is in gymzaal 't Asterloo aan de Rekkenseweg 48. Entree kost drie euro inclusief het eerste kopje koffie of thee. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. In de pauze is er een verloting ten behoeve van de vereniging; er is geen mogelijkheid te pinnen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden