Toneelgroep 't Loo is klaar voor de uitvoering. Foto: PR
Toneelgroep 't Loo is klaar voor de uitvoering. Foto: PR

't Loo brengt vrolijk blijspel

EIBERGEN - Op vrijdagavond 22 februari en zaterdagavond 23 februari vinden de jaarlijkse toneeluitvoeringen plaats van de toneelgroep 't Loo. Iedereen is dan welkom in zalencentrum De Huve. Het begint om 20.00 uur. Dit jaar heeft de groep gekozen voor het toneelstuk 'Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer', een vrolijk spel in drie bedrijven geschreven door Evelien Evers.

Autogarage De Vries is een klein familiebedrijf dat gerund wordt door eigenaar Joost met behulp van zijn zoon Sam. Dan is er ook nog Hein, de enige vaste medewerker, met een dienstverband van bijna 40 jaar. Wanneer Joost een tweede monteur heeft aangenomen lopen de gemoederen flink op.
Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor vijf euro bij de Welkoop, de Huve of via Jacqueline Tankink (0545-43 13 09 of buurtverenigingtloo@planet.nl – tot 21 februari). Aan de zaal bedraagt de entreeprijs zes euro.
Naast de uitvoeringen in de Huve speelt de toneelgroep een aantal try-outs, speciaal voor de bewoners van drie zorgcentra in Berkelland. Deze vinden plaats op zaterdagmiddag 16 februari in Careaz J.W. Andriessen in Borculo, woensdagavond 20 februari in het Grandcafé De Hofmaat te Neede en op zaterdagmiddag 23 februari in de woonzorgcentrum De Meergaarden te Eibergen.

Meer berichten