Vrijwilligers gezocht voor werkgroep Oranjemarkt

EIBERGEN - De Werkgroep Oranjemarkt Eibergen organiseert namens TIP In Eibergen (voormalige VVV) jaarlijks de grote Oranjemarkt in en om De Brink in Eibergen. De werkgroep bestaat uit vrijwilligers en zoekt nu versterking met twee personen.

Gezocht worden mensen die hulp kunnen bieden bij de praktische uitvoering vooraf en op de marktdag zelf. Die marktdag begint voor de vrijwilligers om 07.30 uur en duurt tot circa 18.00 uur. Vrijwilligerswerk in deeltijd is goed mogelijk. Er is van alles te doen om er samen een geslaagde marktdag van te maken.

Enkele voorbeelden van taken zijn verspreiden van infobrieven aan aanwonenden en standhouders; aanvoeren, plaatsen en afvoeren van inzamelpunten voor gescheiden afvalinzameling; afvoeren van restafval; uitdelen van vlaggenlijnen aan de standhouders; assistentie, waar nodig, bij aankomst van de standhouders (probleem met de kraam e.d.) en algemeen toezicht houden. Bij vrijwilligerswerk in deeltijd is er een rooster van inzet. Er blijft dan voor iedereen ook tijd over om als bezoeker even over de markt te wandelen.

De vrijwilliger kan rekenen op veel plezier met de voorbereiding en uitvoering, onderlinge bereidheid om elkaar waar nodig even te helpen; rond het middaguur broodjes en koffie/thee; na afloop even uitzakken met een drankje.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Theo Lurvink, tel. 0545 -472375 of t.lurvink59@upcmail.nl; Anita ten Brinke, tel 0545-431626 of info@fietskanoverhuur.nl; Rien ter Veen, tel. 0545-477780 of r.veen64@upcmail.nl.

Meer berichten