Klootschietend op weg naar carnaval

HOLTERHOEK - Als opmaat naar het Holterhoekse carnaval vindt ook dit jaar weer de traditionele klootschietmiddag plaats.

Het klootschieten is op zondagmiddag 17 februari bij de Goede Hoop, de inschrijving is van 13.30 tot 14.00 uur. Het is een sportieve middag, maar ook een gezellige puzzelmiddag, waar al uitgevogeld kan worden wie een week later het nieuwe prinsenpaar van de Holtkleuvers zullen vormen. De vrijgegeven aanwijzingen zijn: letterlijk en figuurlijk bunt dur oavereenkomsten; dur zit aardig wat holt tussen dee beiden; ze stoat vake veur hete vuren. Wie voor 20.11 uur bij de kassa een bon inlevert met de eigen naam en de naam van de nieuwe prins en adjudant, maakt kans op een carnavalsdinerbon.

De Holtkleuvers zijn inmiddels druk bezig met de voorbereiding van een carnavalsprogramma op zaterdagavond 23 februari. Die carnavalsavond begint om exact 20.11 uur. De president opent samen met prins Gijs en adjudant Bram onder begeleiding van de Grensmarietjes. Verder is DJ Double van de partij en zijn er verrassende optredens van Holterhoekse bodem.

Volksfeestvereniging Holterhoek nodigt iedereen uit voor de twee activiteiten de komende twee weekenden: 'De Holterhoek is een kleine gemeenschap maar veur en met mekare holt ze van gezelligheid, hierin zijn we groot met elkaar'.

Meer berichten