Fysio Eibergen Boemerang verliest in foutenfestival

Algemeen

EIBERGEN - Vooraf gaand aan de uitwedstrijd tegen VoCaSa in Nijmegen hoopte coach Gerrie Schäperclaus op een paar punten. Achteraf baalt ze want Fysio Eibergen had de wedstrijd kunnen winnen. Eindstand: 3-2.

In de eerste set leek het er niet op. De persoonlijke foutenlast was groot er kwam geen aanval door en blokkerend was VoCaSa niet te stoppen. De set werd met 25-13 verloren. Enkele omzettingen, onder andere met Mylaine v.d. Mast op de midpositie brachten een ommekeer en het lukte Fysio Eibergen zowaar deze set met 26-24 te pakken. De derde set was meer dan merkwaardig, VoCaSa werd volledig van de vloer gespeeld en Fysio won de set met maar liefst 25-09.

Jammer genoeg kantelde de wedstrijd weer en nu was VoCaSa weer de bovenliggende partij en werd de vierde set met 25-11 gewonnen. De vijfde beslissende set leek op een drama voor Fysio uit te lopen, in een oogwenk was het 10-01 voor VoCaSa. Fysio sprokkelde nog een paar punten bij elkaar, maar verder dan 15-05 liet VoCaSa het niet komen.

Over veertien dagen staat de zware uitwedstrijd tegen de koploper, Apollo 8, in Borne op programma.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant