Een beeld van een activiteit op de Vitaliteitsbeurs in 20`8. Foto: Betty Morsinkhof
Een beeld van een activiteit op de Vitaliteitsbeurs in 20`8. Foto: Betty Morsinkhof (Foto: )

Vitaliteitsbeurs Haaksbergen verrassend vernieuwd

HAAKSBERGEN – De Vitaliteitsbeurs Haaksbergen beleeft zondag 10 maart een bijzondere jubileumeditie. De vijfde editie telt het grootste aantal deelnemers ooit en bezoekers worden bovendien getrakteerd op nieuwe elementen als muziek en theater. Aanvang 10.00 uur.

Zo kunnen bezoekers vanaf 9.30 uur bij binnenkomst al rekenen op een warm onthaal met een welkomstconcert van het Haaksbergse mannenkoor Clippers Crew Singers. Het plaatselijke theatergezelschap Teatro is van de partij en countryzanger Ben Steneker is uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten. De inmiddels 84-jarige en wereldwijd bekende Haaksbergenaar met de bijnaam 'The Godfather of Dutch country Music' is een buitenmens pur sang en levert op het podium nog uitzonderlijke prestaties voor een rasartiest van zijn leeftijd. ,,Ben is een boegbeeld voor de oudere generatie en we zijn zeer content dat deze bijzonder energieke man onze lustrumeditie komt openen", laat de organisatie weten.

Uiteraard staan 'gezondheid en vitaliteit' ook dit jaar centraal. Maar de Vitaliteitsbeurs anno 2019 is niet te vergelijken met de vorige edities. Met ruim 50 standhouders, die tal van sectoren op het gebied van vitaliteit en gezondheid vertegenwoordigen, is het aanbod groter dan ooit. Nieuw is bijvoorbeeld ook het aandeel van de Eerstelijnszorg die op ludieke wijze 'valpreventie' promoot. "Het grote aanbod heeft tot stand kunnen komen door een geheel vernieuwde indeling van de beursvloer in de Bouwmeester", meldt Nienke Schuppers van de organiserende 'Buurtsportcoach Haaksbergen'. De toevoeging 55-plus ontbreekt dit jaar overigens in de aankondiging van de Vitaliteitsbeurs. "Daarmee stelden we min of meer een leeftijdsgrens, terwijl een gezonde leefstijl voor alle leeftijden geldt", legt Schuppers uit.

Naast de traditionele en immer rijk gevulde 'goodie bag' voor de eerste 100 bezoekers, zijn er verder zeer aantrekkelijke prijzen te winnen met de grote verloting. Als hoofdprijs gaan er twee keer twee skyboxkaarten uit voor een thuiswedstrijd van kampioenskandidaat FC Twente. De Vitaliteitsbeurs in de Bouwmeester begint zondag 10 maart om 10.00 uur; zaal open om 9.30 uur met welkomstconcert Clippers Crew Singers.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden