Foto:

KMZ en Oldtimers winnaars

EIBERGEN - KMZ en de Oldtimers zijn de winnaars geworden van de 48ste carnavalsoptocht van Eibergen, die zaterdagmiddag het geluk beleefde van een heerlijke winter- of voorjaarszon.

Nadat de burgemeester Joost van Oostrum de stadssleutel had overhandigd aan Prins Gijs I mocht de winnaar van vorig jaar, de groep 'Mooi dat 't zo kan', het spits van de optocht afbijten. Ruim 25 deelnemers trakteerden het royaal aanwezige publiek op een ruime variatie aan wagens en loopgroepen. De jury riep de groep KMZ tot winnaar van de wagens. Zij brachten met hun uitvoering 'From Russia with Love' een wagen op straat die ook in andere optochten niet zou misstaan. Als tweede klasseerde zich de winnaar van vorig jaar met een uit de kluiten gewassen kinderwagen. In de categorie loopgroepen ging de eerste prijs naar de Oldtimers die met aangepaste rollators een overjarige motorbende op straat brachten. De publieksprijs ging naar de Beugels.
Uitslagen: Categorie wagens: 1. KMz 127 pnt; 2. Mooi dat 't zo kan 125 pnt; 3. De Beugels 121 pnt; 4. Ouwehoeren 120 pnt; 5. De Combineerkeals 119 pnt. Categorie loopgroepen: 1. Oldtimers 126 pnt; 2. Hookers 122 pnt.

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden