Foto:

Huldiging van jubilarissen Zonnebloem

EIBERGEN - Op dinsdagavond 5 maart werden tijdens de vrijwilligersvergadering van de Zonnebloem afdeling Eibergen vrijwilligers gehuldigd vanwege hun jubileum.

Gerda Olthof en Frieda van Enk gehuldigd werden in de bloemetjes gezet vanwege hun tienjarig jubileum. De beide dames kregen de bijbehorende speld en bloemen uitgereikt door Gerrit Bosman van de regionale Zonnebloem. Beiden hebben hun sporen verdiend in het bestuurswerk. Gerda Olthof in de functie van algemeen bestuurslid, hoofd bezoekwerk, secretaris en in de huidige functie van hoofd van de activiteitencommissie.
Frieda van Enk begon in 2009 als vrijwilligster PR en werd in 2012 algemeen bestuurslid en PR-functionaris. Ze nam in 2017 de voorzittershamer over, waardoor de continuïteit van het Zonnebloembestuur gewaarborgd werd. Frieda heeft veel werk verzet in het op de kaart zetten van de afdeling. Daarnaast vervult zij tijdelijk naast het voorzitterschap de functie van secretaris.
Na de huldiging was er een hapje en een drankje voor alle vrijwilligers. De vacature van secretaris is nog niet opgevuld. Op de website van de Zonnebloem afdeling Eibergen: www.zonnebloem.nl/eibergen staat informatie over de vacature. Wie meer wil weten mag ook contact opnemen met Frieda van Enk, tel. 0545-477815.
De Zonnebloem is niet alleen actief in het organiseren van activiteiten, maar de vrijwilligers bezoeken ook trouw hun gasten thuis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden