Grote Clubloterij deelnemer Ard Eijsink van Electro Wordt Neede met het raamaffiche. Rechts Kevin Vos van de Jubileumcommissie. Foto: Rob Weeber
Grote Clubloterij deelnemer Ard Eijsink van Electro Wordt Neede met het raamaffiche. Rechts Kevin Vos van de Jubileumcommissie. Foto: Rob Weeber (Foto: )

Needse ondernemers starten superactie via Grote Clubloterij Sportclub Neede

NEEDE - Sportclub Neede is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor het 100-jarig bestaan. Het officiële weekend is van 18 tot 21 april, maar voorafgaand zijn er al tal van activiteiten. Een ervan is de 'Grote Clubloterij'. Samen met ruim twintig sponsoren is een couponlot ontwikkeld dat bij iedere deelnemende ondernemer recht op een fraaie voordeelactie biedt. Bovendien worden uit alle verkochte loten tijdens het jubileumweekend nog eens nummers getrokken die recht geven op extra (geld)prijzen.

Door Rob Weeber

Het voordeel is enorm. Het aankoopbedrag van een lot is 10 euro, de tegenwaarde in voordeelacties maar liefst 250 euro. Samen met enkele niet-Needse sponsoren, Ter Avest Sport in Haaksbergen en 100% Voetbal in Almelo, pakt de Needse winkelstand dus groot uit. Het doel achter de actie is een win-winsituatie te creëren voor Sportclub Neede en de Needse winkeliers. De winkeliers betalen niets voor deelname maar bieden in ruil een aantrekkelijk kortingsactie. De actie genereert hopelijk veel aanloop in de winkel, wat het geheel weer compenseert. De Sportclub Neede verkrijgt inkomsten ter financiering van het jubileum.

Grote (geld)prijzen
Naast de kortingsacties bij de Needse winkelstand, maken de kopers van een lot ook nog eens extra kans op grote (geld)prijzen. Tijdens het jubileumweekend namelijk worden uit de verkochte loten nummers getrokken die aan zeer aantrekkelijke (geld)prijzen verbonden zijn. Bijvoorbeeld is er te winnen: een elektrische fiets van Cornelese-Tweewielers, een lcd-scherm van Expert Neede en een minuut gratis winkelen in de AH-supermarkt.

Vanaf vrijdag 8 maart te koop
De Grote Club Loterij start op vrijdag 8 maart. De aangesloten winkeliers hebben een herkenbaar deelnemersaffiche aan het raam hangen in de kleuren van de Sportclub Neede en met de tekst: 'Grote Clubloterij'. De loten zijn te koop bij Tabakorie Rona en Albert Heijn in Neede en kosten 10 euro per stuk. De actie loopt vanaf vrijdag 8 maart tot en met dinsdag 18 juli.
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden