Van links naar rechts; Rikie Scharenborg,  Ton Roelvink, Frans Scholten, Annemiek Scharenborg en Lidwien te Have. Foto: PR
Van links naar rechts; Rikie Scharenborg, Ton Roelvink, Frans Scholten, Annemiek Scharenborg en Lidwien te Have. Foto: PR (Foto: )

Kaartclub Halfweg zorgt voor de ouderen

VOOR BELTRUM/BELTRUM - De kaartclub Halfweg heeft zich van zijn beste kant laten zien. De bond van ouderen, de KBO van Beltrum, kreeg een forse donatie van de kaarters.

Kaartclub Halfweg organiseert in de winter twee keer per maand een kaartavond. Vele kaarters maken hiervan dankbaar gebruik. De organisatie is in handen van Ton Roelvink en Annemiek Scharenborg. Vanwege een grote deelname en door goed met de kosten om te gaan heeft de organisatie een batig saldo opgebouwd. De club wil dit saldo niet te hoog laten oplopen en daarom wordt regelmatig een deel gedoneerd aan een Beltrumse vereniging die het wel goed kan gebruiken.
"Nadat wij onze voelhorens hadden uitgestoken bij Bennie te Veluwe, Beltrumkenner bij uitstek, is onze keuze gevallen op de bond voor ouderen, de KBO van Beltrum", vertelt Ton Roelvink. Annemiek vuilt aan: "Bennie is twee jaar geleden gevraagd om mee te helpen vanwege het overlijden van de toenmalige voorzitter Wim Amerongen. Hij vertelde ons dat het armoe troef was en dat er de laatste jaren alleen maar verlies was geleden. Dat wij de ouderen een warm hart toedragen moge duidelijk zijn. Op deze manier kunnen wij een klein beetje bijdragen om te kunnen overleven."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden