Sobere maaltijd in Neede

NEEDE - De commissie Inspiratie&Ontmoeting van de Protestantse gemeente Eibergen-Rekken en Neede organiseert in de vastentijd een sobere maaltijd. Om stil te staan bij het feit dat voedsel en water is niet overal op de wereld een vanzelfsprekendheid zijn.

De commissie roept namens de Diaconie en de Oecumenische werkgroep iedereen op om mee te komen eten. Er zijn in deze veertigdagentijd twee maaltijden gepland, op woensdag 20 maart in 'Het Achterhuis' naast de RK Kerk en op woensdag 3 april in 'Diekgraven' achter de Grote Kerk. Beide maaltijden beginnen om 18.00 uur.
De organisatie vraagt per persoon minimaal 3,50 euro en voor kinderen 2,50 euro per maaltijd. Dit bedrag wordt na aftrek van de onkosten dit jaar gegeven aan de Voedselbank Oost-Achterhoek. Opgave via e-mail of telefoon bij:
Annie Broekmaat: annie_broekmaat@hotmail.com tel. 0545-292370; Tiny Appeldoorn: m-appeldoorn2@hetnet.nl tel. 0545-293034 of het parochiesecretariaat: secretariaatneede@stpaulusparochie.nl tel. 0545-286835.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden