Fysio Samen Sterk bedankt Charles Knobben voor de goede zorgen

Charles Knobben. Foto: Maarten Kooiker
Charles Knobben. Foto: Maarten Kooiker

EIBERGEN - Al sinds 1981 is Charles Knobben werkzaam in Eibergen als fysiotherapeut. Hij begon zijn carrière bij mevrouw Roerdink, waarvan hij later de praktijk overnam en er Fysiotherapie Knobben van maakte. Met zijn praktijk heeft hij in Eibergen altijd bekend gestaan als een prettige en professionele praktijk waar men snel werd geholpen wanneer men belde voor een afspraak.

Aanvankelijk begon hij met een praktijk aan huis, maar toen de mogelijkheid zich voordeed is hij verhuisd naar de Bartelinksgang. Daar werkte hij eerst samen met Anna Lubberdink die voor hem het administratieve werk deed. Het werk werd te veel voor twee personen en later kwamen ook Manon te Vaarwerk, Marieke Wielens, Moniek Kroekenstoel en Thijs Bekke bij hem werken.
Per 1 februari 2018 hebben Manon, Marieke en Moniek de praktijk overgenomen en zetten deze nu voort onder de naam Fysio Samen Sterk.
Fysio Samen Sterk biedt dezelfde patiëntgerichtheid, professionaliteit en sfeer die Charles al gecreëerd heeft. Na een jaar voor de meiden werkzaam te zijn geweest heeft Charles besloten te stoppen met werken als fysiotherapeut. Fysio Samen Sterk wil dit niet zomaar voorbij laten gaan en houdt daarom voor hem een receptie als bedankje voor alle goede werk dat hij heeft gedaan, werkzaam als fysiotherapeut in Eibergen.
Graag nodigen zij alle patiënten, (oud)collega's, bekenden en familie uit om Charles te komen bedanken op vrijdag 29 maart van 16.00 tot 18.00 uur in het botenhuis 't Vonder in Eibergen.

Meer berichten