Voorzitter Hans Stevens. Foto: PR
Voorzitter Hans Stevens. Foto: PR

Open dag Tennisclub Beltrum

BELTRUM - Op zondag 31 maart houdt Tennisclub Beltrum een open dag voor jong en oud. Op deze dag kan men op een leuke manier kennismaken met de sport en de vereniging.

Tennisclub Beltrum is sinds jaar en dag een positieve en stabiele vereniging binnen de regio. De club heeft circa 170 leden die veelal in teamverband op vaste middagen en avonden tennissen. Daarbij worden er regelmatig sportieve evenementen georganiseerd zoals kampioenschappen en specifieke toernooien. Ook binnen het regionale competitieverband speelt de Achterhoekse club een actieve rol. Diverse dames- en heren teams zetten zich elk voor- en najaar en iedere zomer in voor een competitieve, maar zeker ook gezellige match tussen verschillende regionale teams. De vereniging vindt het belangrijk dat alle doelgroepen de mogelijkheid hebben om te tennissen bij de club. Vandaar dat G-tennis ook aangeboden word als activiteit. Hierbij kunnen mensen met een verstandelijke beperking op een plezierige, ontspannen en sportieve wijze met tennis bezig zijn.
Naast de constante en terugkerende activiteiten van de vaste leden, wil de tennisclub duidelijk uitdragen dat het een open en positieve vereniging is waarbij gezelligheid, sportiviteit en gemoedelijkheid op de voorgrond staan en waar iedereen welkom is.
De open dag is een mooie gelegenheid om de club te promoten en potentiële leden kennis te laten maken met tennis. De nieuwe voorzitter Hans Stevens zal de open dag openen. De dag begint met een ouder-kind toernooi waarbij alle kinderen samen met hun ouders korte wedstrijden spelen tegen andere teams. Daarnaast zijn er verschillende demonstratie wedstrijden en is de tennisleraar aanwezig voor tips en handige aanwijzingen. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de speelhoek of op het springkussen. Uiteraard verlopen de activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje. De open dag start om 12:00 uur en zal worden afgelsoten rond 18:00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden