Bettine Vriesekoop tijdens een les. Foto: PR
Bettine Vriesekoop tijdens een les. Foto: PR

Bettine Vriesekoop geeft introductieles voor vijftigplussers

BELTRUM - Tafeltennisvereniging VIOS Beltrum verwelkomt binnenkort een heel speciale gast. Het gaat om niemand minder dan Bettine Vriesekoop. De voormalige toptafeltennister komt op zaterdag 13 april naar Beltrum. Ze geeft dan tussen 14.00 en 16.00 uur in Sporthal De Sonders een introductieles voor 50-plussers. De tafeltennisclinic is gratis toegankelijk.

Wie kent haar niet? Bettine Vriesekoop werd onder andere tweemaal Europees kampioene en haalde de kwartfinale op de Olympische Spelen. Nederlands beste tafeltennister woonde na haar carrière jaren in China, waar ze onder andere werkte als correspondent. Tegenwoordig woont ze weer in Nederland en zet Vriesekoop zich als ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond in voor de breedtesport. In die hoedanigheid komt zij op zaterdag 13 april naar de sporthal van VIOS aan de Sonderenweg in Beltrum. Ze begint de introductieles bij TTV VIOS met een korte presentatie over haar ervaringen, gevolgd door een laagdrempelige tafeltennisles. Het doel van de introductieles is 50-plussers enthousiast te krijgen voor de tafeltennissport. Tafeltennis is namelijk erg geschikt voor de oudere sporter. Er komen weinig blessures voor bij de sport, het is leuk om te doen en de kosten zijn laag. Tafeltennisvereniging VIOS heeft leden uit heel Berkelland en neemt met vier teams deel aan de competitie. Er is echter ook ruimte voor recreatieve spelers om wekelijks op de maandagavond een balletje te komen slaan.
Aanmelden voor de introductieles kan per e-mail aan info@ttv-vios.nl. Hier, of op de website, kan iedereen ook terecht voor vragen en nadere informatie.


www.ttv-vios.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden