Henk Lammers vertoont films bij IVN Oost Achterhoek

EIBERGEN - Op woensdag 20 maart vanaf ongeveer 21.00 uur vertoont Henk Lammers films in de Kruidenhof te Eibergen, op uitnodiging van IVN Oost-Achterhoek.

Na de Algemene Leden Vergadering van de IVN Oost Achterhoek is er altijd een bijzondere presentatie. Dit jaar is dat een filmpresentatie door Henk Lammers over zijn 'Natuurtuin de Weerkamp'. Henk vertoont eerst een algemene film en daarna nog een korte film over de ijsvogel in zijn natuurtuin. Het is ongelooflijk wat hij in zijn tuin allemaal op film heeft vastgelegd. Op 20 maart vanaf ongeveer 21.00 uur zijn ook niet-leden welkom in de Kruidenhof, Mallumse Molenweg 39 in Eibergen. De toegang is gratis.

Midden in het buitengebied tussen Groenlo, Eibergen, Borculo en Beltrum ligt 'Natuurtuin de Weerkamp' van de familie Lammers. Het nauwe paadje voert langs een schat aan planten, vlinders, insecten, vogels en waterflora van deze aan de bosrand gelegen tuin. Elk seizoen weer anders; elk seizoen weer uniek. De natuurtuin is vrij te bezoeken en onder de sfeervolle 'hooiberg' is uitgebreide informatie te vinden over de tuin en zijn bewoners. De afgelopen jaren vonden verschillende foto's en films die Henk in de natuurtuin maakte hun weg naar de natuurbladen en televisieprogramma's en nu dus ook naar de ledenvergadering van het IVN.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden