Eeks ruimt op

Eeks ruimt op

EIBERGEN - Nu de grote verhuizing achter de rug is en Eeks de deuren heeft geopend aan de Kluiversgang 10, gaat er een uitverkoop van start in het andere pand, aan de Grotestraat 39.

Na ruim dertien jaar zijn er heel wat hobbymaterialen, breigarens en andere dingen ingekocht. Met de verhuizing is alles uitgezocht en veel producten zijn achter gebleven in het oude pand. Deze worden ze de komende weken in de uitverkoop gedaan.
Eelke Hasselo vertelt: "Soms blijf je met voorraden zitten omdat er of te veel is ingekocht, of een rage slaat hier niet helemaal aan zoals verwacht, maar het is natuurlijk ook gewoon af en toe tijd voor iets nieuws.
Vorig jaar had Eeks ook al een tijdelijke uitverkoopwinkel, en dat was een groot succes. Daarom opent Eeks op dinsdag 2 april nog even de deuren van de oude locatie aan de Grotestraat 39 in Eibergen. Er zijn vele koopjes te scoren, variërend van breiwol, kralen en materialen tot sieraden, vele andere hobbyartikelen, sjaals, tassen en kleding.

Tot en met eind april is uitverkoopwinkel van Eeks regelmatig open. Deze eerste week is dat op dinsdag 2 april van 13.30 tot 17.00 uur, woensdag 3 april van 10.00 tot 12.00 uur, donderdag 4 april van 13.30 tot 17.00 uur, vrijdag 5 april van 10.00 tot 12.00 uur en zaterdag 6 april van 10.00 tot 15.00 uur. Verder zijn de openingstijden wisselend. Dan staat het bord buiten om aan te geven dat winkel open is. Maar ook op de facebookpagina van Eeks zullen de openingstijden elke week te vinden zijn. Uiteraard is Eeks ook op de nieuwe locatie aan de Kluiversgang gewoon open van dinsdag tot en met zaterdag.

Meer berichten