Mensen kunnen zich nog aanmelden voor het dragen van het kruis. Foto: PR
Mensen kunnen zich nog aanmelden voor het dragen van het kruis. Foto: PR

The Passion Goor vertelt meer

Algemeen

GOOR - Na een succesvolle eerste editie in 2018 is op woensdag 17 april om 19.30 uur de tweede editie van The Passion in Goor. Vorig jaar trok dit evenement honderden bezoekers en waren de reacties erg goed en was het voor de organisatie niet zo moeilijke beslissing om dit jaar weer een uitvoering van The Passion te organiseren.

De uitvoering in Goor is anders dan men van de uitvoering op tv gewend is. Lopende met het kruis door het centrum langs diverse koren en zangers en zangeressen zoals Koor Twentzz, Cantu, Enjoy, Nootzaak, The Young Evergreens, 2 Surrender, Nathalie Booy, Pearl Jozefzoon en Reyer wordt het paasverhaal verteld, maar tevens gaat de organisatie in op wat de kruisiging voor ons betekent anno 2019. Er wordt veel ingegaan op liefde voor en omzien naar elkaar. De route is twee kilometer lang en duurt ongeveer een uur. De start is om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur is men welkom.

The Passion, buiten, in het centrum van Goor, is gratis te beluisteren en bekijken. Na afloop van de stille tocht buiten is er een speciale benefietuitvoering in de Reggehof met de zandkunstenaar Gert van der Vijver, zangeres Pearl Jozefzoon, Reyer en Nathalie Booy. De zandkunstenaar, bekend van NPO3, maakt van zand de mooiste tekeningen die aansluiten bij de liederen en het verhaal. Hij is alleen te zien bij de benefietvoorstelling in de theaterzaal in de Reggehof. Voorverkoop via Reggehof.nl voor 8 euro per kaartje. Een deel van de opbrengst is bestemd voor hulp aan gezinnen die rond de armoedegrens leven en een deel voor de kosten van de organisatie van The Passion.

Wie wil helpen bij het dragen van het kruis, kan zich via passiongoor@gmail.com aanmelden. Ook is hier meer informatie te verkrijgen.


facebook/thepassiongoor

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant