In totaal staan er 80 verschillende acts op het programma. Foto: PR
In totaal staan er 80 verschillende acts op het programma. Foto: PR

Programma Mañana Mañana is compleet met laatste namen

Algemeen

VORDEN - Er zijn 21 nieuwe namen geboekt voor Mañana Mañana. In totaal staan er 80 verschillende acts op het programma.

The She's komen vanuit de Verenigde Staten naar Vorden met garagepop / rock-'n-roll. Deze vier meiden brengen een uniek geluid wat doet denken aan pop- en surfbands uit de jaren '60. Beeldend kunstenaar en muzikant Jan Verstraeten (BE), bekend van Charlie Jones' Big Band, staat ook op één van de zeven podia die het festival rijk is. Verder geprogrammeerd: The Calicos. Dit Antwerpse sextet won Humo's Rock Rally 2018 en plaatste zich in het rijtje met voorgaande winnaars zoals Novastar, Goose en Whispering Sons. Technocabaretduo Matroesjka is ook geboekt; dikke beats met harde grappen en typetjes in vlijmscherpe sketches. Kijk voor het volledige programma op de website.

Het programma van Mañana Mañana draait om het ontdekken van bijzonder theater en nieuwe, verrassende muziek van (inter)nationale artiesten en opkomende bands. Het vindt plaats van 13 tot en met 16 juni bij Kasteel Vorden.

Fata Mañana, zaterdag- en zondagkaarten zijn uitverkocht. Vrijdag-, camping-, camper- en driedagenkaarten zijn te koop via de website.


www.mananamanana.eu


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant