Rockcafé Taste: ook motortrefpunt. Foto: PR
Rockcafé Taste: ook motortrefpunt. Foto: PR

Rockcafé Taste: ook bikertrefpunt

Algemeen

GROENLO - Rockcafé Taste bestaat al zeven jaar en staat bekend om de vele livemuziek en andere evenementen gerelateerd aan muziek. Vanaf nu gaan eigenaars Roland en Marion van Wijk - zelf tot ze te druk werden ook fervente liefhebbers van een motortoertocht - ook profileren als trefpunt voor motorrijders en toerrijders. Ze spelen met hun bands nog regelmatig op bikertreffens en motorevenementen.

De omgeving van Groenlo en Winterswijk leent zich prima voor prachtige ritten en de grens is zo bereikt, Duitsland ligt om de hoek en de mooie omgeving van de Achterhoek kent vele mooie wegen, en dan is Taste een mooi plek als start of voor een stop. In dat kader wijzen Roland en Marion ook op de motorcamping Bij het Vuur in Zieuwent, van Jan en Corry.
Bij motortrefpunt Rockcafé Taste kan men uitrusten onder het genot van een bak koffie, een drankje en wat te eten. Een kleine kaart (pannenkoeken, uitsmijters, soep van de dag) of een snackje. En, als aanvulling: om de hoek een prima cafetaria waarvan de snacks ook op het terras van Taste mogen worden verorberd. In het seizoen zijn er ook diverse evenementen gerelateerd aan de motorwereld.

Zaterdag 4 mei 13:00 uur is de officiële opening. Deze middag wordt er nog geen eten geserveerd, wel wordt er gezorgd voor een hapje en er is livemuziek van Duketown Slim.

Rockcafe Taste blijft uiteraard in de maanden september tot en met april muziekcafé en is het hele jaar geopend, echter in de maanden mei tot en met september is het tevens een motortrefpunt. De openingstijden van mei tot en met september zijn donderdags van 20.00 tot 01.00 uur, vrijdags van 15.00 tot 02.00 uur, zaterdags van 13.00 tot 02.00 uur en zondag van 13.00 tot 01.00 uur. Overigens kan iedereen vanaf 1 mei ook de e-bike opladen bij Taste.


www.rockcafetaste.nl

facebook.com/motortrefpunt

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant