Voorjaarsmaarkt in Livo De Hofmaat en De Werf

NEEDE - De voorjaarsmarkt in Livio Grand Café De Hofmaat en woon- en zorgcentrum De Werf vindt plaats op zaterdag 13 april van 11.00 tot 15.00 uur. Een markt die in het teken staat van het voorjaar met marktkraampjes met producten die gemaakt zijn door bezoekers van de dagbesteding en bewoners van de Werf. Daarnaast worden er plantjes en eigengemaakte bloemstukjes verkocht.

Het voorjaar nodigt uit tot buitenactiviteiten, om 13.30 uur is er een wandeltocht en tijdens de markt kan er een ritje met de duofiets gemaakt worden.
Voor informatie over zorg, preventie- en behandelingen, welzijn en wonen bij Livio zijn behandelaars, cliëntenadviseur, medewerkers team de Werf, medewerkers Thuiszorgteam Neede, welzijn en cliëntenraad aanwezig. Tevens kan een appartement bezichtigd worden, zijn Zozijn en de Vlearmoesbus vertegenwoordigd en kan men kennis maken met de iPad/tablet-hulp.
Op de voorjaarsmarkt kunnen kinderen zakjes met zonnebloempitten ophalen. De kinderen kunnen deze thuis poten en bij het uitkomen de zonnebloemen samen met de bewoners van De Werf en bezoekers van De Hofmaat op de vaas zetten. Zo kan jong en oud er samen van genieten.
De koffie staat zaterdag 13 april klaar en er worden knieperkes gebakken die verkocht worden.

Meer berichten