Theo Heutinck wordt in de bloemetjes gezet vanwege zijn 65-jarig lidmaatschap. Foto: PR
Theo Heutinck wordt in de bloemetjes gezet vanwege zijn 65-jarig lidmaatschap. Foto: PR

Theo Heutinck 65 jaar lid Vios Gym Beltrum

Algemeen

BELTRUM - In het bijzijn van de heren- en de vrouwengroep van Vios gym werd Theo Heutinck afgelopen woensdag in het zonnetje gezet. Hij is dit jaar maar liefst 65 jaar lid van Vios gym. Alhoewel dit geen officieel jubileumjaar is volgens de Nederlandse Gym Unie, vond het bestuur van Vios gym het zeker de moeite waard om Theo toe te spreken. Theo legt zelf uit dat hij de eerste jaren lid was van de sportcentrale die later is opgesplitst in afdelingen.

Theo is een 'mannetje' waar je echt van op aan kunt. Ondanks zijn hoge leeftijd is hij een trouwe bezoeker van de mannengroep op de woensdagavond onder leiding van Clementine. Hij heeft binnen afdeling gym jaren in het bestuur gezeten en veel werk verricht. Hij was niet alleen actief binnen deze afdeling maar in het hele Vios-gebeuren. Hij kan haarfijn uitleggen hoe zaken en gebeurtenissen tot stand zijn gekomen, van verleden en heden. Hij houdt ook nu goed in de gaten hoe alles werkt binnen het bestuur en de vereniging; een betrokken man!
Theo heeft veel betekend voor het gehele sportgebeuren in Beltrum. De huldiging tijdens de gymles was dan ook zeker op zijn plaats. Theo luisterde opgetogen naar de prijzende woorden en nam het applaus en de bloemen verrast in ontvangst. Met zijn vaste gymgenoten werd er nadien op dit jubileum geproost, en gezellig nagepraat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant