Paardensport

NEEDE/RIETMOLEN/NOORDIJK - Tijdens de Grote prijs van Isidorushoeve behaalde Lieve Kos (Noordijk) met Odette een tweede prijs in de klasse BB dressuur. In de Klasse B behaalde Linda Goeree (Rietmolen) twee keer een derde prijs met Havinov. Melissa Vennevertloo (Neede) wist met Kendall Platinum ook een derde prijs in de klasse B te behalen. Met Iquinara werd Melissa Vennevertloo zowel in de klasse L1 als in de klasse L2 tweede. Zij komen uit voor de Isidorusruiters.

REKKEN - Zaterdag 13 april tijdens de sportdag voor Haflingers in Ambt Delden heeft Manon Elsweier een tweede prijs gewonnen in de B dressuur. Met het springen behaalde ze een derde plaats. Dit deed ze met haar pony W Boss van de Citadel. Zaterdag 13 april te Winterswijk is Pascalle Zeman vijfde geworden in het B springen. Dit deed ze met haar paard Ecor. Beide ruiters komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.

NEEDE - Afgelopen week zijn er door verscheidende leden van de Pasruiters prijzen opgehaald tijdens het concours in de Hoeve. Zo wist Nathasja ten Brinke met haar paard Arendsoog een eerste en een tweede prijs te behalen in de klasse M1. Lieke Buiter behaalde met haar pony Gasterij's Rocky een eerste en een tweede prijs in de klasse L1, categorie D/E. Elke Kettering (foto 1) wist met haar paard Appie een tweede prijs te behalen in de klasse M2. Ook wist Elke met Appie afgelopen week tijdens het dressuurconcours in Haaksbergen een tweede en een derde prijs te behalen. Tijdens het concours in Diepenheim deed onder andere Tess ter Braak goede zaken. Zo wist Tess met haar pony Quatum of Solace een tweede prijs te behalen in de klasse L1 dressuur en een derde prijs in het springen in de klasse B, categorie D. Anneke Thuinte (foto 2) behaalde tijdens dit zelfde concours een derde prijs in het B springen met haar paard Elliot. Tot slot behaalde Harm Rexwinkel een tweede prijs met zijn paard Floor in de klasse L.

NEEDE - Op een concours te Diepenheim hebben Lynn Bouwmeester en haar paard Coposta van Tojopehoeve Z uit Neede een derde prijs gewonnen bij het springen in de klasse L. Lynn en Coposta komen uit voor PSV Diepenheim.

Meer berichten