Van Ran-D wordt veel verwacht. Foto: MNO Photo
Van Ran-D wordt veel verwacht. Foto: MNO Photo (Foto: )

Spectaculaire zesde editie Hollands Glorie Festival

HAAKSBERGEN – Ran-D is de grote publieks-trekker van het avondprogramma op Koningsdag van het Hollands Glorie Festival. Claudia Jung met liveband springt er op de zondag uit tijdens een knallend piratenfeest. En de verloren zoon Ronny Ruysdael is terug op Koningsdag in Haaksbergen. Het is slechts een kleine greep uit een sterk programma van alweer de zesde editie.

De lange rij artiesten en acts is even spectaculair als indrukwekkend. De organisatie heeft het succes van vorig jaar verzilverd in het programma van dit jaar. ,,Daar zijn we ook zeer tevreden mee", meldt organisator / programmeur Bob Averdijk. Nederlandstalig, internationale artiesten, dance, piratenmuziek; het zit er allemaal in. ,,Van Monique Smit en de NoNoMan Live tot Ronny Rusydael, Vinzent en de Duitse Schlagerzangeres Claudia Jung. We hebben er weer een schepje bovenop gedaan."

Het festival Hollands Glorie begint op vrijdag 26 april met Koningsnacht in de grote tent op De Els. Het programma duurt vervolgens twee dagen lang met zowel zaterdag als zondag tot en met de slotact allemaal spectaculaire artiesten.

Op Koningsdag worden de kinderactiviteiten ook door Hollands Glorie verzorgd. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende springkussens, een pannakooi en stormbaan. Tot slot wordt er een heuse kinderdisco gehouden.
De zaterdagavond zal er stevige muziek te horen zijn met hoofdact Ran D. Op zondag 28 april zal er een grote RZC party zijn in de feesttent en na het succes van weleer wordt deze weer in ere hersteld voor de piratenliefhebber met middag- en avondoptredens van onder anderen Claudia Jung met live band en CCR Revival band. Kaarten zijn online te koop op de website.


www.hollandsgloriefestival.nl

Meer berichten