Willie Ribbers damkampioen van Beltrum

BELTRUM - Afgelopen dinsdagavond 16 april heeft damvereniging DIOS-Beltrum het damseizoen afgesloten met de gebruikelijke jaarvergadering in kulturhus De Wanne in Beltrum. Bijna alle leden waren daarbij aanwezig.

Paulien Ribbers deelde mee dat het eerste team van DIOS-Beltrum dit seizoen met tien punten uit negen wedstrijden op de derde plaats is geëindigd in de 1e klasse Oost Gelderland en het tweede team met nul punten uit acht wedstrijden onderaan op de vijfde plaats is geëindigd in de 2e klasse Oost Gelderland.

Verder werden tijdens de vergadering de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de afgelopen onderlinge wedstrijden. Toon Baks was winnaar geworden van de Onderlinge competitie. Stefan von Kann werd tweede en Jan Maarse was op de derde plaats geëindigd.

De finaleronde werd gespeeld in 3 groepen. Willie Ribbers werd met 5 punten (beter SB) winnaar van de finaleronde groep A. Hij mag zich damkampioen van Beltrum noemen. Stefan von Kann werd tweede met 5 punten. Toon Baks eindigde op de derde plaats met 2 punten.
Jan Maarse werd met 7 punten winnaar van de finaleronde groep B. Theo Baks werd tweede met 3 punten en Jan von Kann eindigde op de derde plaats met 2 punten.
Anton van der Lee werd met 8 punten winnaar van de finale groep C. Gerrit van Wijk werd tweede met 4 punten en Jan Nijland eindigde op de derde plaats met 0 punten.

Daarnaast werd aan de winnaar van het sneldammen de wisselbeker uitgereikt. Winnaar van het sneldammen werd dit seizoen Stefan von Kann (beter SB). Toon Baks eindigde op de tweede plaats en Theo Baks eindigde op de derde plaats.

Aan het einde van de vergadering werd aan Paulien Ribbers nog een cadeau aangeboden voor de vele werkzaamheden die zij heeft verricht voor DIOS Beltrum.

DIOS-Beltrum gaat nu met zomerreces en begint op dinsdag 27 augustus aan het nieuwe damseizoen.

Meer berichten