Nando Schutten (links), Wesley Helmers (zittend) en Luc Nijhuis op materieel dat ingezet gaat worden bij Beltrumse evenementen. Foto: Henri Walterbos
Nando Schutten (links), Wesley Helmers (zittend) en Luc Nijhuis op materieel dat ingezet gaat worden bij Beltrumse evenementen. Foto: Henri Walterbos

Beltrumse evenementen samen in zee met Pfeifer Rentals

BELTRUM/GROENLO - Met Grolsch hebben de gezamenlijke Beltrumse evenementen een manier van samenwerken die beide partijen zeer tevreden stelt. Een vergelijkbare samenwerking zijn een drietal Beltrumse evenementen nu ook aangegaan met Pfeifer Rentals uit Groenlo. Voor het leveren van groot materieel, tegen aantrekkelijke tarieven, ten behoeve van Pigpop, Willy's Verjaardagsfeestje en Volksfeest Beltrum.

Door Henri Walterbos

Luc Nijhuis, betrokken bij alle drie evenementen in zijn woonplaats, is blij met de samenwerking, die deze middag bekrachtigd wordt met een handtekening van beide partijen. Ten kantore van het Groenlose bedrijf zetten deze middag Wesley Helmers, manager Rentaldivisie, en Nando Schutten, internationaal chauffeur voor Rentals en de BV, een krabbel namens het bedrijf. Luc Nijhuis tekent namens de drie gezamenlijke evenementen.
Het was Helmers zelf die contact zocht met Nijhuis. Helmers is als vrijwilliger zelf betrokken bij het wagenbouwen in Beltrum en om die reden geen onbekende met de Beltrumse evenementen en organisatietalenten. "We voelen ons betrokken bij de samenleving en daarmee de evenementen in de regio. En we doen meer dan men denkt. Het is een stukje ontlasten en ontzorgen voor de organisatie. Tegen lage kosten goed materieel. Ook het juiste materieel. Je kunt zo ook veiliger werken."
Nijhuis ziet grote voordelen in de samenwerking. "Hun voorstel richting ons was zeer goed. Het gaat hierbij om materieel als terreinheftrucks en hoogwerkers. Het wordt steeds lastiger om dat zelf allemaal te regelen. Je regelt weleens iets met een boer of mechanisatiebedrijf, maar dat wordt steeds moeilijker. Nu heb je de garantie dat het er altijd is, op het gewenste moment. Ze komen het netjes brengen en ze halen het weer op. Zelf hebben we gecertificeerde mensen die op het materieel inzetbaar zijn." Wat Nijhuis en Helmers betreft is de samenwerking een eerste aanzet naar meer, en sluiten meer Beltrumse evenementen aan. "Binnenkort zitten we ook met de Beltrumse wagenbouwers. Daar zullen we het ook aankaarten. We hebben korte lijntjes met Pfeifer."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden