Het natuurbad Rekken gat weer open voor het publiek. Foto: PR
Het natuurbad Rekken gat weer open voor het publiek. Foto: PR (Foto: )

Natuurbad Rekken

Natuurbad Rekken weer open

REKKEN - Op zaterdag 27 april gaat Natuurbad Rekken weer open. Het water zal echter nog te koud zijn om in te zwemmen. Om die reden zal het bad op zaterdag 27 en zondag 28 april open zijn van 13.00 tot 15.00 uur voor het met 5 euro korting aanschaffen van een seizoensabonnement.

Wie niet in de gelegenheid is om dit weekend een abonnement te kopen, kan zich ook aanmelden via de website, www.zwembadrekken.nl. Voor de mensen die het zwembad gemachtigd hebben om het bedrag voor het abonnement automatisch af te schrijven liggen de abonnementen klaar. Er geldt dit jaar nog een extra korting van 5 euro voor de mensen die in openingsweekend een abonnement kopen en daarvoor een machtiging invullen. Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk met de pinautomaat te betalen.
Dit jaar verstrekt het zwembad een gratis abonnement aan kinderen die na het einde van het vorig zwemseizoen hun zwemdiploma A of B behaald hebben en deze laten zien. Een jeugdabonnement kost normaal 34 euro en is dan helemaal gratis. Men kan ook kiezen voor 15 euro korting op het gezinsabonnement.

Op de website is alles te lezen over de activiteiten van deze zomer.
Het zwembad is een geweldige locatie voor een kinderfeestje. Vorig jaar is er door verschillende kinderen gespeeld, gesmuld en gezwommen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.
Op zaterdag 15 juni vindt de jaarlijkse 1/8 triatlon plaats, zodat iedereen zich kan uitdagen met met 500 meter zwemmen, 24 km fietsen en 4,5 km hardlopen. Meer info en een aanmelden kan via info@zwembadrekken.nl

Meer berichten