Yada Yada. Foto: PR
Yada Yada. Foto: PR

Yada Yada bij Rockcafé Taste

Algemeen

GROENLO - Op zaterdag 11 mei komt Yada Yada naar Rockcafé Taste in Groenlo. De band begint te spelen om 22.00 uur, de entree is vrij.

Yada Yada heeft zich ontwikkeld tot de meest treffende band in het Herman Brood segment. De benaming 'tribute-band is bij deze band niet meer van toepassing. Zo was Dany Lademacher in 2009 de gitarist bij de band. Na vier jaar de zanger en het gezicht te zijn geweest van de originele band van Brood, de Wild Romance, besluit Stick (Ronald van Beest) in 2016 weer met Yada Yada te gaan toeren. Een overvolle agenda is het gevolg. Waarom? De mensen willen toch een 'vleugje' Herman terug zien! Stick benadrukt dat hij beslist géén Herman is, wil of pretendeert te zijn.

Wat is er zo anders aan Yada Yada? In de basis spelen gitarist Len Ruygrok (Vengeance, Crawlin' Back, Impact Rockband, Slash and Roses), bassist Johnny Vain (onder andere Echo Bowie) en drummer Mr. Tumansery (onder andere Finest Truth). En zanger Stick (Ex The (Wild) Romance), die een zeer nauwe band had met Herman, weet als geen ander Brood op het podium te doen herleven. Met frontman Stick is er geen band die het origineel zo dicht benadert. Op zaterdag 11 mei in Rockcafé Taste in Groenlo.

Op zondag 12 mei is er weer een karaokemiddag in het muziekcafe Taste. Marion zegt: "Iedere keer weer een feestje, deze middagen. Hou je van zingen en heb je je altijd al Bon Jovi, Axel Rose, Herman Brood, Frank Boeijen, Mariah Carey, Janis Joplin, Corry Konings, André Hazes of Bennie Jolink willen voelen? Kom gezellig langs en doe mee! Jij vraagt aan wat je wilt zingen, bij Taste zorgen ze voor het podium, podiumlicht, de tekst die voor je op een scherm verschijnt, altijd enthousiast publiek en een middag vol lol. Gezellig!"
Er liggen mappen met echt allerhande liedjes klaar. En wie zich ook nog passend wil verkleden: bij Taste hebben ze van brillen tot schoenen en van jurken en jasjes tot pruiken en sieraden. Aanvang 16 00 uur, entree vrij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant