Afbeelding

Goed Geaard organiseert Uber Goed Geaard Songfestival-finale

Algemeen

VRAGENDER - Door het hele land puilen de gay-cafés uit tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival en die sfeer mag in de Achterhoek zeker niet ontbreken, zo vindt de organisatie van Goed Geaard. Daarom is iedereen die 'goed geaard' is van harte welkom om op zaterdag 18 mei met gelijkgestemden de finale van het Eurovisie Songfestival te komen kijken op het grote scherm bij café Overkamp in Vragender.

"Het songfestival is altijd een feestelijk en bont spektakel, voor ons de uitgelezen kans om die avond nog gezelliger te maken door de finale samen in de kroeg op een groot scherm te kijken', vertelt Melanie Garstenveld namens de organisatie enthousiast. "Samen voetbal kijken in de kroeg is ook altijd zo gezellig en of je nu van voetbal houdt of niet, die sfeer en saamhorigheid, dat is toch geweldig! Als organisatie vinden we het belangrijk dat de avond laagdrempelig is en daarom is iedereen van harte welkom. De enige voorwaarde is dat je 'goedgeaard' bent." Melanie kijkt al enorm uit naar de apotheose van de Europese liedjeswedstrijd. "Dit jaar vertegenwoordigt Duncan Laurence ons land en hij staat bovenaan in de peilingen, wie weet wat voor een avond het gaat worden. Superleuk om dat spannende moment met zijn allen te beleven. Kom dus gezellig langs en neem je vrienden mee want wat de uitslag ook is, een feestje wordt het zeker!"

Melanie nam een jaar geleden het initiatief voor de facebookpagina Goed Geaard, een platform waarmee zij verschillende vormen van geaardheid bespreekbaar wil maken en gelijkgestemden met elkaar in contact wil brengen. De avond begint om 20.30 uur en de uitzending start om 21.00 uur. Meer info: facebook.com/goedgeaard of mail naar info@goedgeaard.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant