Afbeelding

Boenders weet uit welke hoek de wind waait op Moederdag

Algemeen

De tweede week van mei legt volgens de weerberichten een hoge druk bij ons neer. Dat schept goede verwachtingen voor Moederdag. Bij Boenders echter zien ze de bui al hangen. De ambachtelijke bakker en slager beleeft weliswaar iedere dag topdrukte, maar op 12 mei doen we er nog een vrolijk schepje bovenop om ons tegen een depressie te beschermen. Traditioneel wordt er dan ook al vroeg begonnen met de voorbereidingen zodat ieder moment van Moederdag een feest wordt.

Wie de winkel binnenstapt komt aan de linkerkant een warmtefront tegemoet, vergezeld van de (oven)heerlijke geur van brood, taart en gebak. Het is die geur en opmaak van verse top ingrediënten en ambachtelijke passie die dat 'snoeperige' gevoel opwekt. En waarom zou je het laten staan op Moederdag? Het is immers een verwendag. De rechterkant van de winkel laat weliswaar een koufront voelen, maar dat trekt bij het zien van de rijkelijk gevulde toonbank al snel over. Alle vleesproducten zijn van regionale topkwaliteit, daar hoort geen wisselvalligheid bij. Wel kijkt het vlees uit naar een warmtefront. Een barbecue bijvoorbeeld kan dit vraagstuk simpel oplossen.

Wie het complete weerbeeld wil, stapt op 12 mei (in het weekend van 12 mei) de winkel binnen. Speciaal voor Moederdag heeft Boenders een dominant front aan aanbiedingen geselecteerd dat Moederdag beïnvloedt en tot een onvergetelijke (smaak)herinnering maakt . Wij gaan dat beeld compleet maken door twintig Moederdagtaarten aan te bieden voor speciale, bijzondere moeders die het verdienen om eens extra in het zonnetje te worden gezet !!

Ga naar onze website en stuur ons voor voor vrijdag 10 mei aanstaande een mail en geef die speciale moeder op!! Vermeld daarbij naam, telefoonnummer en de reden die volgens jou net dát maakt om deze taart te ontvangen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Boenders. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant