Kris Kross Amsterdam. Foto: PR
Kris Kross Amsterdam. Foto: PR

Kris Kross Amsterdam en Beatcrooks op zomerfeest Neede

Algemeen

NEEDE - Op het Zomerfeest in Neede staan zowel Kris Kross Amsterdam als Beatcrooks.

Het begon allemaal op feestjes in hun vaders discotheek. Nu hebben ze megahits en reizen ze de hele wereld over. Begin dit jaar bereikten ze een indrukwekkende mijlpaal van maar liefst 1 miljard streams. Ze hebben wereldhits als Sex en Whenever op hun naam staan. Met Maan en Bizzey scoorden ze een nummer 1 hit met 'Hij is van mij'. Kris Kross Amsterdam is de naam van het populaire DJj trio en ze staan op vrijdagavond 23 augustus in de feesttent van het zomerfeest in Neede.

Niet alleen Kris Kross Amsterdam komt naar Neede maar ook de Beatcrooks. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1 en Dauwpop vliegen ze overal 'uut de bochte'! Hun Happy Høken remix 'Annie uut de bochte' is ongekend populair. Samen met hun ledrobot en pompende beats zorgen zij voor een groot feest.

Net als vorig jaar maakt 538 DJ's on tour de avond compleet. Radiostation 538 is al jaren de populairste jongerenzender van Nederland. Uiteraard zullen in de feesttent de lasers, confettikanonnen en CO2 shooters niet ontbreken.

De kaartverkoop start begin juli. De exacte datum wordt later wordt bekend gemaakt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant