Geslaagd wedstrijdseizoen voor Vios gym

Lotte Abbink (links) en Eke Belterman. Foto: PR
Lotte Abbink (links) en Eke Belterman. Foto: PR

BELTRUM - Zaterdag 11 mei vond de tweede pre-instapwedstrijd plaats voor Eke Belterman en Lotte Abbink, in de turnhal in Winterswijk.

Eke had helaas wat pech op sprong, wat haar veel punten kostte. Maar ze heeft op brug, balk en vloer weer laten zien dat ze wel op dit niveau thuishoort. Op brug heeft Eke vandaag een nieuwe afsprong gedaan, welke ze succesvol heeft afgemaakt. Eke heeft op balk zelfs het tweede cijfer van de wedstrijd gehaald en is als achttiende geëindigd. Lotte begon op sprong goed, maar op brug heeft zij aan het begin van haar oefening helaas wat steken laten vallen. Met een prima score op balk en vloer is Lotte als dertiende geëindigd.

Ook was de districtsfinale 4e divisie in Hengelo, waar Maud te Veluwe Vios Beltrum vertegenwoordigde. Maud begon op vloer, waar zij een prima start van haar wedstrijd maakte, vervolgens op sprong liet ze een mooie landing zien.
Maud heeft op brug een oefening geturnd die ze nog nooit eerder heeft gedaan met een wedstrijd en heeft dit met succes afgerond. Met een stabiele balkoefening heeft Maud vandaag laten zien wat ze op dit moment kan, ze is op een 21ste plaats geëindigd in dit sterke deelnemersveld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden