Herbie en Guitar Ray. Foto: PR
Herbie en Guitar Ray. Foto: PR

Blues, ragtime en swing in Kruidenhof Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - Een mix van blues, ragtime en swing, daaruit bestaat het programma van Herbie&Guitar Ray, die zondag 26 mei optreden in de Kruidenhof te Mallum in Eibergen. Gewapend met vintage-instrumenten geven deze mannen een gevarieerd concert.

Herbie (Harbert Grezel) was in 2013 winnaar van het beste Bluesduo in Nederland , werd genomineerd voor de titel 'Beste harmonicaspeler van Nederland' en won in 2015 het NK Straatmuzikanten en de Straatmuzikantenblues.
Guitar Ray (Raymond Nijenhuis) begeleidt vele nationale en internationale artiesten en is een veelzijdige muzikant. Guitar Ray staat met een been in de rijke Amerikaanse muziek historie en het andere stevig in het heden. Dat heeft hem het respect van internationale (meestal Amerikaanse) artiesten opgeleverd, die dan ook graag van zijn spel gebruik maken voor tournees of cd-opnames.
Het optreden van dit duo begint om 14.00 uur, de entreeprijs is 5 euro (donateurs 2,50 euro). Het concert is in de Kruidenhof: Mallumse Molenweg 39, Eibergen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant