Op 'Spannende Date' in de bibliotheek

REGIO - Misdaad, spanning en gevaar; de Spannende Boeken Weken komen er weer aan. Van 1 tot en met 21 juni is er volop aandacht voor spanning en thrillers. In de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek staan, naast de vele thrillers en detectives, honderden 'spannende dates' op de lezers te wachten.

Wat is fijner dan lekker te ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping? In alle vestigingen zijn vanaf juni presentaties te vinden, gevuld met spannende boeken. En natuurlijk mag iedereen deze thrillers, detectives en andere gevaarlijke boeken lenen, zodat de vakantie spannend ontspannend wordt.

Een 'Spannende Date' is een gesloten tasje, met daarin een voor lener een onbekend spannend boek. Als bibliotheeklid leent men de tas en thuis komt men tot de ontdekking welk boek geleend werd. Iedereen maakt kans op een extra verrassing. Enkele tasjes bevatten namelijk een bioscoopbon, goed voor een spannende film.

In de tas is, naast het boek, een bon te vinden. Deze bon, die goed is voor drie maanden gratis gebruikmaken van de Bibliotheek (zonder verdere verplichting), mag men cadeau doen aan een vriend, buurman, familielid of kennis. De enige voorwaarde om zo'n proefabonnement te kunnen afsluiten is dat de ontvanger van de bon het laatste jaar geen lid is geweest van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Zelf maakt degene die de bon weggeeft, als de ontvanger zich inschrijft voor een proefabonnement, kans op een jaar lang gratis lenen.
Wie meerdere mensen wil verrassen met zo'n bon kan extra exemplaren komen ophalen.

Meer berichten