Ondernemer Tijn Leussink en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. Foto: PR
Ondernemer Tijn Leussink en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. Foto: PR

Jumbo Leussink opent nieuwe supermarkt in Neede

Algemeen

NEEDE - Jumbo Leussink opent op woensdag 12 juni de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ-winkel aan de Zwaluwstraat 11 in Neede. Zo is Jumbo op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten. Ondernemers en broers Niek en Tijn Leussink staan vanaf 9.00 uur met hun team klaar om klanten feestelijk te ontvangen in de vernieuwde winkel. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Met de komst van de Jumbo formule op de EMTÉ-locatie, worden klanten daar nu verrast met een ruimer assortiment tegen de laagste prijs.

De supermarkt aan de Zwaluwstraat 11 sluit op vrijdag 24 mei om 13.00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 12 juni verder te gaan als Jumbo winkel. Klanten kunnen tijdens de ombouwperiode terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Zij bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en de bestelling vervolgens ophalen bij hun vertrouwde locatie. Ook zijn hier Jumbo medewerkers aanwezig die ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling.

De nieuwe Jumbo winkel is ruimer gemaakt voor meer winkelplezier en kent een groter en gevarieerder assortiment met laagste prijsgarantie. Ondernemer Tijn Leussink over de vernieuwde winkel. "De winkel heeft fantastische versafdelingen met een enorme keuze uit dagverse producten zoals groente, fruit, kaas, vleeswaren en vlees waarbij de beste ambachtelijke producten van de slagerij zullen terugkomen. Ook maken we dagelijks verse pizza's om thuis af te bakken. Het lokale assortiment, Ons Naoberschap, wordt vertegenwoordigd met onder andere brood van streekbakker Nollen en eieren van Twenteland. We hebben een bierhoek ontwikkeld die uniek is voor de Achterhoek. Daarnaast zal de slijterij weer terugkeren en zullen we onze verse bloemenhoek uitbreiden. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij dan snel en in een handomdraai afrekenen bij een caissière. Samen met mijn collega's kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo-winkel."

Nieuw: Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Spaaractie
Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 16 juni). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode is het ophaalweekend, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de opening van de verbouwde EMTÉ winkel: "We zijn trots dat we weer een groot aantal nieuwe Jumbo winkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. Dat doen we niet alleen door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We gaan ze óók verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met al onze enthousiaste medewerkers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo." Tijn Leussink sluit zich hierbij aan: "Geweldig dat we in Neede de Jumbo-formule aangevuld met het beste uit onze regio samen kunnen aanbieden."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant