DAP Beltrum wijzigt inloopspreekuur

Algemeen

DAP Beltrum wijzigt
inloopspreekuur

BELTRUM - Dierenartsenpraktijk Beltrum bestaat uit een enthousiast team van zeven dierenartsen en vijf assistentes. Gezamenlijk zetten zij zich in voor de best mogelijke zorg voor de dieren van hun 'klanten'. Dit gebeurt vanaf afgelopen januari vanuit de nieuwe hoofdlocatie. DAP Beltrum is een kleine 200 meter opgeschoven en zit nu aan de Mr. Nelissenstraat 32. Daarnaast zijn er voor de gezelschapsdieren ook nog locaties in Borculo en Eibergen.

Op de nieuwe hoofdlocatie heeft DAP Beltrum voor de landbouwhuisdieren onder andere een afhaalpunt voor medicatie en een uitgebreid laboratorium voor bijvoorbeeld melkonderzoek.
Met gezelschapsdieren kan men vanaf januari ook terecht voor röntgen, echo en uitgebreid bloedonderzoek.

Per 1 juni worden de tijden van het inloopspreekuur op de hoofdlocatie in Beltrum aangepast. Die tijden worden per 1 juni: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 09.00 uur en van 13.00 tot 13.30 uur. Op de locaties Borculo en Eibergen blijven de tijden ongewijzigd: in Dierenkliniek Borculo van maandag tot en met donderdag van 14.30 tot 15.30 uur, en DAP Op de Brink in Eibergen op maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken. De praktijk is te bereiken op 0544-481366.
DAP Beltrum is voorbereidingen aan het treffen voor een feestelijke open dag in de zomer. Meer informatie over DAP Beltrum is te vinden op de website.


www.dapbeltrum.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant