Gerrit Snellenberg. Foto: Mark Ebbers
Gerrit Snellenberg. Foto: Mark Ebbers

Multimate Groenlo houdt VIP-avond

GROENLO - Een avond speciaal voor de vaste klanten, de kaarthouders. Maar ook de niet-kaarthouders zijn van harte welkom op de VIP-avond bij Multimate Groenlo, zij kunnen probleemloos kaarthouder worden op de avond zelf. Die is op vrijdag 7 juni van 18.00 tot 21.00 uur (een uur langer dan de reguliere openingstijd op vrijdag).

Door Mark Ebbers

"We willen wat terugdoen voor de trouwe klanten", zegt Gerrit Snellenberg, eigenaar van de Multimate-vestiging in Groenlo. "Met een hapje en een drankje en natuurlijk vooral met leuke aanbiedingen." Zo is er 20% korting op bijna alles en is er voor de eerste honderd klanten een goodiebag. Daarnaast is er een verloting van loungecheques en zijn er allerlei aanbiedingen met het oog op Vaderdag, ruim een week later op zondag 16 juni.
De verloting van de loungecheques en de vaderdagaanbiedingen zijn trouwens niet beperkt tot aanstaande vrijdagavond, deze acties lopen de zaterdag erna, 8 juni, door.
De VIP-avond is een landelijke actie van Multimate en Hubo die al een aantal jaren loopt. Snellenberg geeft er dit jaar met zijn Groenlose team een eigen draai aan met verschillende extra elementen.
Aanmelden is niet nodig. Multimate Groenlo is gevestigd aan de Parallelweg 3 te Groenlo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden