De organisatie roept bezitters van oldtimers op om mee te rijden. Foto: PR
De organisatie roept bezitters van oldtimers op om mee te rijden. Foto: PR

Berkellandse Ouderendag

BERKELLAND - Op zondag 23 juni is de elfde editie van de Ouderendag in Berkelland. Ook staat dit evenement weer in het teken van gezelligheid met een hapje en een drankje en een stukje amusement en uiteraard een rondrit met oldtimers door de regio. Plaats van handeling is café - restaurant Grenszicht in Eibergen (Holterhoek).

Om 10.00 uur worden de deelnemende ouderen ontvangen met koffie met krentenwegge. Om 11.00 uur start de oldtimerrit door Berkelland. Om 14.00 uur wordt men terugverwacht bij Grenszicht, waar een broodje met iets hartigs wordt geserveerd en een drankje. Ook zijn er dan optredens van onder andere Herman Riethorst en Duo Vrijaf.
Tevens is er een demonstratie van oude tractoren en machines. Om ongeveer 16.00 uur is de Ouderendag afgelopen.
Ouderen kunnen zich opgeven tot 19 juni aanmelden voor deelname bij Wendy Reinderink, 06 - 23486241 of Gerrit Kox, 0545-474102 (na 17.00 uur), of per e-mail ouderendagberkelland@gmail.com.

Ook dit jaar zijn er weer opstappunten in diverse kernen in Berkelland. In Beltrum is het vertrek om 08.30 uur bij café Spilman, in Ruurlo op het Marktplein om 09.00 uur; in Borculo bij het Andriessenhuis om 09.30 uur; in Neede om 09.30 uur bij Grand Café De Hofmaat en in Eibergen om 09.30 uur op het Zwikkelaarsplein. Uiteraard is het mogelijk met eigen vervoer te komen; er is genoeg parkeer gelegenheid.

De organisatoren doen een beroep op oldtimerbezitters uit de regio om op deze dag met hun voertuigen te komen om samen met de ouderen een tochtje te maken van ongeveer 50 km. Deelnemers ontvangen als dank een rally-schildje en uiteraard een hapje en drankje. Aanmelden kan via e-mail aan ouderendagberkelland@gmail.com of via tel. 06-54367402.


www.ecv-eibergen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden