Open huis Segnocollectief

BERKELLAND - Afgelopen jaar hebben leerlingen van basisscholen in de gemeente Berkelland kennis kunnen maken met muziek door middel van de lessen die gegeven zijn door de docenten van Muziek- en Kunstwijs en het Segnocollectief. Ook hebben zij kennis gemaakt met een groot aantal muziekinstrumenten.

Op zaterdag 15 juni houdt Segnocollectief, de muziekschool van Berkelland, het jaarlijkse open huis in het Muziekgebouw van Volharding, Haarloseweg 7 in Borculo, van 13.30 tot 16.00 uur.
De muziekschool verzorgt jaarlijks muzieklessen voor circa 400 leerlingen in Berkelland op alle gangbare instrumenten. De lessen worden gegeven in Beltrum, Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo.

De bedoeling van het open huis is om aspirant-leerlingen en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de docenten, de instrumenten en de leerlingen van het Segnocollectief.
Belangstellenden kunnen instrumenten uitproberen en zich aanmelden voor een gratis proefles. Ook is er de mogelijkheid om ouders en potentiële leerlingen kennis te laten maken met de verschillende muziekverenigingen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden