Gezellig en sportief werd er gestreden. Foto: PR

Code SFB bij FC Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - Op vrijdagavond 7 juni werd voor de 28ste keer het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van FC Eibergen. De organisatie kreeg deze dag veel vragen van teams of het toernooi wel door kon gaan in verband met code oranje, maar trok zich daar niets van aan en liet het gewoon doorgaan. Uiteindelijk viel er wat regen en waren er een paar flitsen te zien, maar werd het code SFB bij de heren en code Groen (Sp Rekken) bij de dames in plaats van oranje. Team SFB won in de finale van Teun de Beunhaas, de winnaar van vorig jaar. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door de Uberneven. Bij de dames streden zes teams om de poule- en toernooiwinst. Het werd een strijd tussen een team van oud- en huidige speelsters van Sp Rekken en FC Eibergen dames 1, de dames uit Rekken wonnen. Op de derde plaats eindigde het team de Sjonnies met speelsters van FC Eibergen dames 2. De Fair Play winst was voor RKSV NEO Dames 30+. De dank van de organisatoren gaat uit naar de scheidsrechters, EHBO'er en de kantinevrijwilligers van FC Eibergen. Het was een gezellige avond onder strakke leiding van vrijwilligers van Sportclub Rekken en FC Eibergen.